Hjälp jag har inte fått en enda röst?

…på bloggtävlingen, vad är det här? Någon måste väl ändå kunna gå in och ge mig EN ENDA röst??? För min lilla lilla kattiga stolthets skull? Snälla?

Katt-Blogg-tävling: katthemmetkompis.blogg.se/2008/december/rosta-fram-arets-kattblogg-2008.html#comment

attention

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hjälp jag har inte fått en enda röst?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *