Tillagad mus smakar inte mus

Ja skratta på ni bara. Men det är helt allvarligt. Jag mailade till min vän på kattmatsföretaget och han svarade att det går inte att tillverka kattmat med mussmak typ skogsmus eller åkersork. För de har inte lyckats framställa en sådan smaksättare i det tillagade skick som maten i en kattmatsburk måste vara.

musdragarkatt2

Det är bara naturell modell mus som fungerar för en katt! Rå!

Och ni andra som bara måste läsa ordet ”mus” på det ekivoka sättet, fnissa vidare ni! Det bjuder jag på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tillagad mus smakar inte mus”

  1. Ja, jag har lyckas ta mig upp riktigt bra, men jag kämpar varje dag för att ramla tillbaks igen. Jag lyssnar noga på min kropp och försöker få i mig alla vitaminer m.m. som behövs 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *