Att göra fina skyltar…

skulle jag behöva hitta proffsbilder/bakgrunder till:

”Behöver X-tra Mycket Kärlek!” ska det stå på skylten, måste hitta ett riktigt snyggt hjärta som bakgrund. Och göras minst 15-20 stycken, kanske i lite olika färger… Detta julpyssel känns angeläget. Vem som ska ha skyltarna?

gusse1

Katthemmets katter så klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att göra fina skyltar…”

    1. Nä men… en gentlekatt röstar inte på sig själv. Jag ska titta igenom alla bidrag och rösta på den jag gillar bäst av mina konkurrenter!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *