Renoirs ”Sleeping Cat”

Det är så att man vill sträcka fram handen och klappa katten, den ser levande, varm och mjuk ut! pierreaugusterenoirsleepingcat

Men jag är också avbildad i mycket konstnärligt skick:

wikki6 Visst är det likt mig? Jag gästspelar i en tecknad serie! www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp Det är så häftigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *