Nu förstår jag vart kakorna tagit vägen!

__large180

Det var stor-bakarkväll hos oss igår. Muffins, mini-kladdchokladkakor och minst tre plåtar katt-pepparkakor. Husse fick smak några färdiga muffins men resten packade matte ned. Redan tidigt i morse försvann hon med hela lasset i en påse. Var hon skulle? Till katthemmet så klart! För att julpynta och göra fint åt missarna till det öppna huset i eftermiddag.

whanim

Går det att fatta hur stolta jag och husse och stora matte är över vår matte?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *