Veckans Katt på Örebrokatthem!

 

wik1

Nu ska vi se… vem ska bli veckans katt den här veckan? Matte hjälper till att skriva om alla katter och det är många vill jag lova! Så det är svårt att välja. Då är det bra att de får hjälp av mig, jag bevakar alla mattes papper om katterna, genom att ligga överst på högen. Hon säger att jag är ivägen men det tror jag inte på. Jag hjälper till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Veckans Katt på Örebrokatthem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *