Fira Kattens Dag!

Katten är ett fantastiskt djur – över en och en halv miljon kattägare kan inte ha fel!

kattensdag1     sverakh

På lördag 29/11 och söndag 30/11 firar vi KATTENS DAG!

Cirka 1,6 miljoner katter firar sin alldeles egna dag. Så många katter finns det faktiskt i Sverige! Kattens Dag är till för dig som är kattägare, funderar på att skaffa katt eller bara är kattintresserad. Syftet med Kattens Dag är att höja kattens status. Vi vill hjälpa till att öka kattens värde som det uppskattade sällskaps- och nyttodjur det är. Vi vill att alla katter ska få ha ett gott hem, rätt till veterinärvård, rätt slags foder, vaccinering och ett stimulerande liv. Att öka kunskapen om och engagemanget är en väg dit. Besök ditt lokala kattbutik eller katthem!

Läs mer på www.royalcanin.se/kattensdag/Fira-Kattens-dag-med-oss/  eller www.sverak.se/SVERAK/Aktuellt/Aktuellt/Kattens_Dag_2008.htm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fira Kattens Dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *