Det snöar i min päls!

Jag blir alldeles iskall om tassarna! Men jag för springa lös i snön och klättra i träden! Jag är så glad!

__large171

Så här svarta snömoln tornar upp sig, snart får jag fler flingor att leka med! Ska bli jättekul! Sedan ska jag och stora matte köra in ved…

__large172

Det är så ljuvligt att vara på fri tass ett tag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *