En grym värld för katter

(VARNING! Otäck bild!) …är verkligheten bara man öppnar tidningen idag:

Metro skriver om stackars kissen Frodo, som plågades till döds av en kattsadist. Vars sönderslagna kropp hittades uppkastad på ett tak…

Nerikes Allehanda berättar om en man som torterat sin 3årige sons två kattungar bl a genom att ställa dem på en het spisplatta tills tassarna bränts sönder… Det kan inte ens ursäktas med att ha varit berusad! Skadorna blev så allvarliga att katterna inte klarade sig.

En annan tidning har reportage om veterinären som skickade hem en katt med krossat bäcken – den led i fem dagar av inre skador innan den befriades från plågorna av en annan veterinär.

VARJE KATT är ett LIV.  Varje LIV har rätt till respekt. INGEN  KATT ska behöva sluta så här:

dd_kisse

Tack alla katthem som varje dag räddar nödställda katter! Tack alla modiga människor som vågar ingripa! Tack alla som skänker bidrag till och sponsrar dem som räddar katter från djurplågeri, hemlöshet eller fara. 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *