Julklapp för ensamma innekatten?

kattvideo

När dina människor gått till jobbet smyger du in den här hemliga filmen i deras video och avnjuter små mysiga filmstycken bara för katter…. Eller som reklamen på www.barkerandmeowsky.com/shop/cats.asp, en ”tass-firma”, säger:

”We’re not sure if it’s more fun for the cats to watch this video or for us to watch the cats watching the video.” Med den här videon kan du alltså hålla dina människor glada, om de nu skulle komma på dej med din hemliga film. Byt till versionen som är censurerad för ”human attending”, tassa lite larvigt på bildskärmen/tv:n så skrattar de jättemycket, och vad vi verkligen ser på sedan, när de åkt till jobbet,  det anar de inte ett dugg om!!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklapp för ensamma innekatten?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *