Katt på rådjursjakt?

Om jag nu beter mig som en hund när jag känner för det – byter till hundkroppsspråk när jag ute på promenaden möter grannhundarna,  viftar glatt på svansen och hälsar precis som en riktig hund gör – kanske jag kan vara jaktkatt och ta husse på rådjursjakt när vi kommer till landet?

_319  _b47

En råget i morgonfrosten, foto på ca 75 meters avstånd genom fönstret!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *