Den häftigaste svans jag sett!

Jag tycker att min egen plym är rätt sjucker, men ta en titt på Buffe:

p1

Buffe är en stilig Maine Coon-kille med egen blogg nosbuffaren.blogspot.com/ , ja fast han delar den med vackra ragdollen Vinnie. Det finns massor av vackra bilder på lyckliga katter. Mmmm jag skulle så gärna vilja leka med Buffes svans…

p2

…raffiga prickar på magen har han också…. Suck. *ler kattigt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *