Trädklättring och frihet – snart!

Nu är det inbokat datum för min resa till veterinären, vaccination och sedan några dagars riktig frihet på landet. Å så skönt det ska bli, jag riktigt längtar! Ska få träffa Mjurre, Ville, Tanja och Semlan. Och stora husse och stora matte då förståss.

_302  _303

_305  _306

Visst det kommer inte att vara så här grönt och fint längre – men få springa lös utan koppel och sele, det är så häftigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Trädklättring och frihet – snart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *