Fågeln som tror den är en katt

…eller är det tvärtom?

u
u1
u2
u4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Fågeln som tror den är en katt”

  1. Vilka söta bilder.
    Vi har haft en underlat som såg exakt ut som denna. Han hette Lina. Döpt av min dotter som då var 3 år innan vi visste att det var en kille. Han var väldigt tillgiven men tyvärr blev han inte gammal, bara drygt 4 år.

    1. Jag träffar en blå undulat ibland… men den skulle INTE vara säker för mina tänder om den var utanför buren! Tyvärr!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *