Nu har det kommit upp nya fågelbollar

i trädet utanför mitt fönster…. och det är så orättvist! Jag kan inte komma ut och nå dem! Så här fint är vårt fönster – ja i dagsljus ser det förståss annorlunda ut….

_299

Jag kryper bakom gardinen och spanar på fåglarna på talgbollen därute och bara väntar på ett tillfälle när matte öppnar fönstret?

_b42

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu har det kommit upp nya fågelbollar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *