Jag har hittat Wikki-ikoner!

laundry …när jag sorterar tvätten
caticon …när jag sitter i ”lådan”
filecabinet …när jag sköter bloggkontakter
kickingback…och när jag vilar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag har hittat Wikki-ikoner!”

  1. Ah, vilka söta bilder! Och vilken fin kattblogg! 🙂 Min matte hälsar att det går fint att låna en bild och skriva om oss i bloggen!

    mvh Rippe

    1. Tack så mycket! Det var underbara bilder i din blogg också! Visst är det härligt att vara katt!??
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *