Mera Mezzo!

Det finns bara en Mezzo, katthemmets kung….

_294

Mezzo är något av en rejäl biff, en katthemmets Daddy. Man kan verkligen undra vad han varit med om under sitt vildkattsliv!

_295

Hela hans uppsyn är lite a la PitBull – bastant självsäker och med en väldig cool värdighet. Här finns lite klor att tvätta i de rejäla tassarna! Att komma så långt som matte att få klappa Mezzo på magen, det är inte något som händer till vardags:

_296

Mezzo kisar inbjudande, men är rejält vaksam samtidigt. Den här killen vill man inte bli osams med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mera Mezzo!”

  1. Jaa, visst påminner han om Daddy!! 🙂
    Tråkigt när djur hamnar i fel händer, men underbart för dom som sedan får ett värdigt liv!!
    Jobbar du på katthem?

    1. Min matte jobbar idéellt på katthemmet som jag kommer ifrån, hon är där några dagar i veckan. Och ser alla stackars missar som sitter där och väntar på att få en människa! Jag är en lycklig kattsom fått det jättebra!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *