Fågelbollar är bara bluff och båg!

_292

Matte sa ”Nu tar jag in nätet från fågelbollen som har hängt kvar i trädet från förra vintern!” och så gav hon det till mig. Men det var ju TOMT!!????

Nu är det konstaterat: Fågelbollar är bara lurendrejeri. Det finns inga fåglar i dem! Jag blir så besviken…. Inte minsta lilla fjäder att smaka på. Jag bet den dumma lilla nätpåsen i småbitar. Mutter morr.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fågelbollar är bara bluff och båg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *