Lilla Milwa jagar svansen som inte finns

_285

Rastlöst jagar Milwa, den döva kissen på katthemmet, sin svansstump. Det är hennes favoritlek. Kanske saknar hon den fina svans som en gång fanns där, men som var tvunget att opereras bort pga en infektion. Hon är så skygg och försiktig, men ändå trygg bredvid sin stora riddare, Mezzopotamius. Nu har hon varit ett halvår på katthemmet och hon skulle verkligen behöva någon som kunde ge henne ett eget lite mindre hem men också massor av tid och omsorg!

_286

Milwa är fantastiskt vacker, och man kan undra vad hon uppfattar av ljud, för ibland verkar det som att hon reagerar på vissa typer av ljud. Finns det kanske ett katteckenspråk hon skulle kunna lära sig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lilla Milwa jagar svansen som inte finns”

    1. Ja Milwa är fantastiskt vacker. För den som kan ge henne tid och kärlek kommer hon att bli en underbar vän. Igår slickade hon matte påfingrarna, hon blir mer tillitsfull för varje dag. Men det är nog inte lätt att vara en döv kisse, vi missar som är så beroende av vår hörsel…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *