Fler vackra kattsmycken

catangelnecklace

Den här lilla talismanen skulla jag vilja ge till min matte… tyvärr har jag tappat bort varifrån bilden kommer och vet inte ens var/om den finns någonstans att uppbringa. Så tassfumligt av mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Fler vackra kattsmycken”

    1. Det finns så mycket vackert. Man kanske skulle vässa klorna och knåpa ihop något eget smycke. Hm ska be matte om hjälp, hon är händig!
      MiddagsSpinn Wikki

    1. Mjau, synd att det var ”sold out” bara. Jag får försöka vara snabbare att hitta sakerna, suck. Men tack för tipset! <3 TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *