Ringside vid badkarskanten

Nu sitter vi vid badkaret och kikar på när vattnet plaskar morgonbad. Alltid kan det hända något spännande och matte får alltså två åskådare nu – Isidor och jag sitter i prydlig rad uppe på tvättmaskinen! Bredvid varann! Jag har inte ens fräst åt honom på hela morgonen…

Matte skrattar, Isidor har klättrat ned och lapar i sig av badvattnet….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ringside vid badkarskanten”

  1. Jag (Wikipedia) bor hos matte och husse. Och i förrgår fick jag på prov hit katthemskatten Isidor. Matte jobbar extra på katthemmet, så hon får med alla bilder på missar därifrån. Länk till katthemmet finns här och där på min blogg. För tänk om min blogg kunde hjälpa en endaste EN av missarna att få ett nytt hem, det vore ju toppen!?? Det är ett hårt liv att vara hemlös katt. SJälv har jag haft minst sex hem innan jag äntligen hittade mina underbara människor. Så katthemmen gör verkligen en fin insats.
   JA och sen en del katter bor hos mattes föräldrar på landet. Tur att det finns kattälskare!
   TassKram WIkki
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *