En härlig promenad med Isidor!

Ja hurra vi har fått oss en promenad! Vi har varit ute alla fyra, och Isidor kunde gå alldeles utmärkt i koppel och sele. Fast han hade ju inte direkt lust att gå in efter promenaden – det var ju så mysigt att vara ute!

Nyfikna Vivallakissar från promenaden i söndags:__large1613
__large162

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *