Läckra Linus på väg mot nytt hem

En familj kom till katthemmet igår och vackra Linus valde ut dem till sina. Fastän han bara varit på katthemmet ett par dagar så var han kelig social och framåt och vann familjens hjärtan snabbt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lycka till, Linus!

På katthemmet finns många missar som letar efter nya mattar och hussar. Kanske du hittar någon som du kan ta hand om? Här är länken: www.orebrokatthem.com/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Läckra Linus på väg mot nytt hem”

 1. Så underbart att få läsa om att en katt fått ett nytt hem! 😀
  Vi funderar på att prova ta hem en katthemskatt om kanske ett år. När vi fått ordning ordentlgit här o Madame bott in sig i ordentligt. Finns finfina planer på en massa kattgömställen, kattklätterställen o kattutsiktsplatser. 🙂

  1. Jo men det är viktigt att Madame först ska vara trygg i sitt nya revir och veta att hon är husets ”First Cat”… Själv fungerar jag bäst som OnlyCat. Tror jag…
   TassKram Wikki

 2. Hej katten jag tyckte att du passade så bra i mitt senaste inlägg att du fick vara med i texten länkad hit naturligtvis. Jag trodde inte att det skulle fungera men det gjorde det.Hoppas många klickar på det.
  KajsaLisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *