Jag ska anmäla mig till bloggtävling igen…

En av mina favoriter på Metrobloggen har en bloggtävling ”BLOGGTALANG 2008”. Den startar när det anmält sig 15 deltagare. (För mer info se www.freewebs.com/blogg-talang/Index.html)

Tävlingsmästare och domare är metrobloggen.se/konstnaras egen Pablo Pikachu, en egensinnig och charmig person med många tänkvärda eller helknäppa saker i sitt sinne!

Undrar om det är mot reglerna att anmäla sig själv 15 gånger och vara garanterad priset? Hm jag läser reglerna: PPs blogg ska finnas länkad på deltagarens = Uppfyllt, PP har varit en av mina favoriter LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE. Tävlingens länk ska finnas i deltagarens blogg = ja det gör den ju i detta inlägg. Jag ska maila till…. aj nu krånglar det till sej. Jag måste fixa mig en egen mail! Man ska maila sin anmälan till pablopikachu@live.com… Vid min svans, jag löser det på nåt sätt! Jo, jag kom på en mail jag kan få låna!

 till Pablo Pikachu! TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *