Cat Diet: Gröna Ärtor!

Jag snodde mattes matrester igår. MUMS!rta

Matte blev så paff över min kost att hon var tvungen att ringa stora matte och berätta vad jag med gourmétmin smaskade i mig: Kokta gröna ärtor!

Vad äter Din kisse?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Cat Diet: Gröna Ärtor!”

 1. Både Madame o Gosis kan få för sig att äta godis. Vanligt godis alltså! Som hallonsnören o ahlgrens bilar. Madame mumsar hellre än får tänderna borstade . . . Hur det är med Gosis vet jag inte. Men jag tror inte att bror min har tandborste till Gosis . . .

  1. Hm jag har tuggat godis som jag gillar och fått bannor av matte. Det var deras internetkabel…
   Slokande Wikki

 2. Både Thelma och Flisa älskar rökt kalkon men Flisa har även en ovanlig fetish för Singoallakakor. 😉

  Trevlig kattblogg förresten! 🙂
  //Nette

  1. Tack för komplimangen! *spinner förtjust*
   Singoallakakor – det har jag aldrig prövat! Just nu får jag mest bannor för att jag knaprat i mig sådanst som är JÄTTE-Fy; mattes internetkabel….
   TassKram Wikki

 3. vi har 3 busar och Pyret som är äldst äter gärna kolasnören, pringles paprikachips, popcorn, salta pinnar, orange paprika och rökt skinka men något som alla 3 verkligen älskar är faktiskt helt vanlig gräslök i kruka 🙂 Kattgräs tycker inte Pyret om, men hon älskar gräslök så när vi skaffade Jadis och Väsen så började dom också tycka att de va gott så då får de väl vara gräslök här hemma då 🙂 Väsen äter bara gräslök som nått annat än kattmat, men Jadis tar även hon gärna ost å rökt skinka 🙂

  1. Matte planterar kattgräs åt mig. Äkta på-landet-kattgräs från Peders skördetröska. Dvs alldeles vanlig havre! Den är godast när den är ny-uppväxt och liksom groddig. Ja matte stjäl en och annan stjälk och knaprar i sig, hon också!
   Sedan odlar vi vnalig brokbladig ampellilja, det är också mums!
   Eftermiddagsspinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *