De underbara kattgrytlapparna från Maggan

Fiffiga häftiga gulliga! Kan man bli annat än glad när man får sådana här kluriga grytlappar i present?

_245

— så fina att man knappt kan tänka sig att ha dem annat än till prydnad vid spisen?

_246

OBS, de tillhör Stora Husse när han pysslar i köket. Stora matte får bara vara avundsjuk och låna dem med särskilt tillstånd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *