Katter pratar med varandra!

Och om ni bara förstår kattiska, så vet ni precis vad de här två goa missarna snackar om:https://youtu.be/z3U0udLH974

Den ena är lite bekymrad om filmkameran, och undrar vad mamma katt skulle ha sagt om sådana saker, och den andra tröstar och lugnar. En kattdiskussion som slutar lyckligt i en stor tasskram!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *