Hur pratar man med en döv kisse?

Matte har kommit hem med den skygga katten Milwas doft till mig, och jag skickar med min doft tillbaka till Milwa på katthemmet, så hon ska förstå att min matte är en väldigt väldigt snäll människa som vill henne väl!

milva

Eftersom Milwa är döv, så är dofter och kroppspråk viktiga för henne. Matte signalerar till Milwa genom att blåsa varsamt på henne, röra sig lugnt och låta katten bestämma när hon vill våga närma sig.

Undrar om någon husse/matte som själv har en döv kisse kan ge oss/matte några bra tips om andra sätt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hur pratar man med en döv kisse?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *