Hjälp husse sjunger och låter värre

…än jag gjorde när jag fastnade med svansen i dörren? Husse har fått totalt spader av att vara hemma utan matte och har börjat sjunga, på video dessutom. Kolla på hans blogg får ni se!

Hallå mina pälsbollar var är ni? Jag kan göra en förmögenhet på att sälja Wikki-pälsbollar som öronproppar ju?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *