Friska vindar – om jag fäller ut all päls

och matte håller i min löplina så kan jag lätta som en drake och flyga iväg! Vore häftigt att se hela stan från ovan. Hm ja eller från fem meters höjd, för så lång är min koppellina. Medge att det vore en komisk syn?

flygkatt

Vi katter KAN ju flyga. Nedåt i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Friska vindar – om jag fäller ut all päls”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *