När katten dansar på bordet…

…när inte husse eller matte är hemma då passar många innemissar på att tassa runt i hemmets alla vrår. På alla annars förbjudna ställen smyger små tassar och nosar, och deras människor märker som oftast inte ett endaste dugg av detta – möjligen syns små stråk av pälshår, men annars anar de ingenting: Att vi redan varit högst upp i bokhyllan, bakom den sköra vasen, under badkaret och inne i speceriskåpet.

_243

Men mina människor vet att jag är en väldigt skötsam och varsam kisse, som bara petar ned saker om jag är uttråkad och vill ha deras uppmärksamhet. Alltså får jag vara på bordet, i sängen och överallt där jag vill, i centrum – utan att bli fyad åt. Och ärligt talat: Visst pryder jag min plats?

                                                                 nospuss från =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “När katten dansar på bordet…”

    1. Hoppas att Madame kommer att trivas i nya hemmet! Men det klart, så länge alla hennes trygga saker (inkl hennes människor) är med, så kan det ju inte bli fel. Vi missar är oerhört flexibla och anpassningsbara. Där vi sätter våra tassar, där är vi, till 100 % – oavsett var vi egentligen befinner oss….
      Morgonspinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *