Hur kunde du stjäla pengarna som katthemmet fått in på sitt loppis?

Ett stort klös riv bit skickar jag idag till den person som stal loppispengarna som katthemmet hade fått in på sitt ÖppnaHusLoppis i helgen! Måtte det svida! Fy fy fy på dej!

Tänk vad mycket kattmat eller kattmedicin de där pengarna kunde ha räckt till? Hur kan man över huvud taget ta något från dessa katter och de ideellt arbetande människor som jobbar hårt för att katthemmet ska fungera!

Stöd Örebro katthem, deras postgiro är 28 88 67-5. Alla bidrag är välkomna, liksom om man vill skänka kattsaker; mat, kattsand, koppel/selar.

Jag säger det igen, hur kunde du? Fräs!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *