Den fina kattherren Isidor

är tingad från katthemmet! Jag är lite stolt över matte och husse, för lite är det liksom deras fel!

isidor

De släpade nämligen med sig några vänner till katthemmets öppet-hus-dag. Och då valde Isidor ut en människa åt sig, nämligen husses och mattes vän… Hoppas att de blir lyckliga tillsammans!

isidor1

Isidor är 12 år och en riktig gentlekisse. Jag vet hur underbart det är att få ett hem, och egen människa!

isidor2

Annars hade nog matte haft svårt att avstå från att själv adoptera Isidor… Håll tassarna att allt går bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Den fina kattherren Isidor”

 1. Vet du vad 🙂 Det finns säkert en hel del riktigt härliga katter här, men man ser dom aldrig ute, detta pga. att finns en lag som inte låter katter vara ute efter mörker. Pga. att de ”förstör” det naturliga ekosystemet. Dvs. det finns bara innekatter och dom är rätt svåra att se :), men jag kan garantera att när Cookie kommer ner kommer vi fara runt bland olika uppfödare o spana 🙂 Vilken fin misse förresten!vad är det för ras? =) Hoppas du får en toppen dag
  / Pecan

  1. Oj tänk det vissta jag inte om katter i Australien! Vad man lär sig! De lever alltså ett liv ganska likt mitt; innekatt med restriktioner!

   Ja visst är Isidor stilig! Han är semilånghår, precis som jag själv, men vad det kan vara för ras står det inget om på katthemmets sida. Skulle tro norsk skogskatt dock!

   Ja, mysigt ta med Cookie och klappa många fina katter från Wikki, Sweden? =^:^=

   Nospussar! W

 2. Vet du vad 🙂 Det finns säkert en hel del riktigt härliga katter här, men man ser dom aldrig ute, detta pga. att finns en lag som inte låter katter vara ute efter mörker. Pga. att de ”förstör” det naturliga ekosystemet. Dvs. det finns bara innekatter och dom är rätt svåra att se :), men jag kan garantera att när Cookie kommer ner kommer vi fara runt bland olika uppfödare o spana 🙂 Vilken fin misse förresten!vad är det för ras? =) Hoppas du får en toppen dag
  / Pecan

  1. Oj tänk det vissta jag inte om katter i Australien! Vad man lär sig! De lever alltså ett liv ganska likt mitt; innekatt med restriktioner!

   Ja visst är Isidor stilig! Han är semilånghår, precis som jag själv, men vad det kan vara för ras står det inget om på katthemmets sida. Skulle tro norsk skogskatt dock!

   Ja, mysigt ta med Cookie och klappa många fina katter från Wikki, Sweden? =^:^=

   Nospussar! W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *