Jag kanske får gå en kurs i tassmålning?

Det lär finnas katter som gör tassmåleri av högst avancerad sort.

paintcat

…och visst, när jag var på landet senast och hade lerat ned tassarna så blev det snygga ”konstverk” där jag smög fram, men jag tror inte det räknas? Så, om jag inte kan fixa självporträtt, vem kan föreviga mig?

Det skulle vara så cool att ha en snygg Wikkitavla (utöver de tusentals foton som jag fastnat på)….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *