Lester har tassat till Cat Heaven

Det sägs att vi missar har nio liv till vårt förfogande. Troligen beror det på att vi är en ganska seglivad art och tar oss igenom många faror och äventyr på livets väg. Men förr eller senare ska vi alla tassa iväg till Cat Heaven och sälla oss till änglakatternas skara.

Idag skriver jag dessa rader till att hedra minnet av katten Lester, saknad av husse Erik och resten av familjen, då han tassat från Strängnästrakten till musjaktmarker av en annan sort!

cateyesbyokto1

Kan du se molnkatten? Kisa lite, så syns den bättre!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *