Otroligt vackra foton på mig!

_234

Drömmande ögon, en close-up ända in i pupillen…

_235

Min ädla profil, varenda linje är rätt!

Matte lånade stora mattes kamera och tog de här fina korten i lördags.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Otroligt vackra foton på mig!”

  1. Underbar bild! Den översta. 🙂
    När jag blivit klar med nuvarande korsstygnsdesignprojekt, kanske man kan få försöka omvandla den bilden till ett korsstygnsmönster?

    1. Oj kan man göra mig till ett korsstygnsmönster? Det låter helt fantastiskt?!!! Men då kanske du hellre vill ha originalbilden i bättre upplösning? (Om det kan underlätta!) Jag kan be matte ordna bilden från sin mors kamera per mail till dej i så fall… Så får du brodera så många Wikki du vill! Fast det blir nog svårt att brodera mina morrhår?
      Morgonspinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *