Vad gör man inte för en väldoftande buske?

Det finns ingen ställning som är fel om man vill stoppa nosen i busken på det mest attraktiva stället:

__large12

Ni anar inte hur ljuv den doften är….

__large1482

Kan hålla på och nosa hur mycket som helst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vad gör man inte för en väldoftande buske?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *