Kära Dagbok! Mådde illa på morgonen igen…

Alltså har jag förmodligen överdoserat. Gravid är jag rimligen inte och det kan knappast ha varit p g a maten igår, jag äter ju i stort sett samma sak varje dag. Det blev helt enkelt för mycket gräs!

_224

Jo jag är någonstans här i det gröna. Och en långpälsig katt som jag har nytta av att tugga lite gräs i bland för att hålla ordning på magen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *