Kära Metro, en katt med lila prickar som Mascot?

Ja, jag har sagt det förut – Metrobloggen behöver en Mascot! Och jag ställer upp! Må vara att de lila prickarna snart försvinner, men en supersmart katt med egen blogg, en sådan som jag, det finns det inte många av!

Här ler jag mitt mest charmerande leende:

_220

Nej hoppsan det var visst bilden på middagsluren!   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *