Jag är en katt med lila prickar!

Idag är jag mer ovanlig än någonsin! P g a att matte skulle fixa häftig färg på sitt långa vackra hår!???

Igår skulle hon färga yttersta topparna på sitt hår svarta, och lite av hårfärgen hamnade på mig. Det fick den otäcka följden att jag blev badad, så jag inte skulle slicka i mig hårfärgen. Men det visade sig att färgen hunnit bli lite för gammal. Prickarna på mig blev lila!

Och matte ståtar med fläckvis grålila färg i sitt hår…

lila_katt

Erfarenhet: Spara inte på gammal hårfärg! Och se till att nyfikna missar är utom spillhåll! (Hm, undrar om hon kollat i fall det blivit nya färgskiftningar i badrumsgolvet också?)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag är en katt med lila prickar!”

  1. Snyggt! Mina tre hundar är egentligen vita men just nu är dom fläckvis gula. Varför? Vi målar och dom envisas med att luta sig mot nymålade väggar!

    1. Ja det är inte lätt att vara en pälsig person med nyfiken nos och det är ju så kul att vara med också när matte eller husse gör nåt spännande. Vi hjälper ju liksom till, eller hur?
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *