Mina söta humlor

Jag äter inte humlorna, för de ”bränns” i munnen, men det är kul att jaga dem lite… Och det är massor av humlor  på kardvädden:

__large112z

Och kolla, de har päls precis som jag!

_b39z

Små spinnande flygkissar?!    =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mina söta humlor”

    1. Ja visst är de söta, mina humlor. De poserade så snällt och kröp inte över på min nos en enda gång!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *