Idag regnar det igen, så jag sover nog…

…i väntan på uppklarnande väder.

__large113q

Enligt SMHIs väderrapport ska det bli regnskurar  mest hela veckan ut, men jag behöver bara sticka ut morrhåren så känner jag fukten krypa in i pälsen. Nä, det hät blir min position idag:

__large114q

Jag låtsas att jag håller ett metspö i tassen och fångar stora abborrar?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *