Regn i min päls och stora matte hälsar på

I natt har jag sovit hos stora matte. Hon vaknar gång på gång bara för att klia mig under hakan och stryka över mina öron och säga att jag är en fin katt. Sedan far hon omkring och pysslar om matte och husse så de blir alldeles utmattade av det. Så nu sover de middag.

Matte har också haft pysseldag. Hon har lagat min spindel – jag bara bet lite i kring ögonen på den matte, för de rasslade så kul! Och snöret, det gick av alldeles av sej själv, det var nog klent redan från början. Det lilla jag tuggade på det kan inte ha spelat så stor roll?

Husse är trött stel och har ont. Men han har i alla fall aptit igen och han har låtit mej leka med sin puffra. Jag tror jag skulle passa som hit cat. Ska se om vi kan posera på foto med puffran lite senare. Matte tyckte vi var jättecoola!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Regn i min päls och stora matte hälsar på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *