Aj min nos…

fst1

Den där dumma fästingen… den hade satt sig vid morrhåren i samband med att jag var hos kompisarna på landet för ett par veckor sedan. Fastän jag snabbt fick den bortplockad blev det någon infektion, så häromdagen fick matte se att jag såg ut som det var lite ”påssjuka” på gång. Det hade blivit en varböld.

AJ vad jag grät och var ledsen när matte fick peta ut allt varet och tvätta. Nu är det i alla fall bättre och jag får salva på bitstället. Så här ser fästingens bitgrej ut:

mundel_fsting

Så det kanske inte är konstigt att det blir bekymmer av de otäcka krypen!!!

Ledsen Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Aj min nos…”

    1. Matte säger att nosen ser riktigt bra ut nu. Nu är husse sommarförkyld istället. Hon har alltid någon att ta hand om!
      Kycklinggodisar! Yey!
      Spinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *