Hemma i mitt torn igen

Mitt hemma är ändå mitt hemma. även om det är skönt att vara på landet. Nu får matte bara kolla en extra sväng så att jag inte har fler fästingar än förut och så ska hon fylla min skål med all den där goda kattmaten vi fått?

För mattes pappa hade varit på ett jobb hos en katthusse som hade två jättefina men oerhört kräsna missar. Och när han fick höra talas om mig och mina kattkompisar så rensande han kattmatsskåpet på allt sånt där som hans missar inte ville ha… och det måste VERKLIGEN vara gourmetmissar som ratar ”laxmousse” och annan lyxmat i både mjuk- och torrfoder.

Jag smörjer kråset och kommer  att bli blank och rund som en liten säl?

__large80a

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hemma i mitt torn igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *