Fler konstiga vattenskålar…

Mjurre, Ville, Tanja och Semlan har en annan VÄLDIGT stor vattenskål ute:

_190

..och husse och matte hoppade i den och plaskade på varann! Usch de skvätte på mig också??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Fler konstiga vattenskålar…”

  1. Gosis tycker inte om den stora ’vattenskålen’ mina föräldrar har heller. 🙂 Men däremot gillar Vira (mors berner) bli nerskvätt! Hundar är konstiga! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *