Jag blir så rörd….

…när en riktig kattkännare förstår precis hur det är att vara katt…

dykarn

SommarSpinn och TassKram på dej, Dykarn! Klappa dina katter från mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag blir så rörd….”

  1. Katten klappad *ler* Tog bara ett tag att komma på hur man ska visa den tuffa katt-sidan, men sedan kom jag ju på att det måste vara en ”tass-five” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *