Att vara någons favorit ställer stora krav!

MissLovlie skriver:

favvo

Så nu ska jag vässa klorna, fluffa upp svansen och… somna om! Det är sovväder idag.

Dessutom har jag tråkigt, matte är hos människoveterinären för sina svullna ögon idag. Hon är lika söt som en mops i ögonen!

Tasskram Wikki den snabba!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att vara någons favorit ställer stora krav!”

    1. Oj vid min Tass, det låter spännande, jag måste kika!
      Tackar alldeles svansigt mycket!
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *