Varför ska man bara ha gräs utomhus?

Min päls är ganska lång. Jag tvättar den med min lilla skära tunga varje dag. Det fastnar pälsstrån som jag sväljer och de gör sej till små pälsbollar i magen som jag kräks upp ibland. Det foder jag äter för det mesta är bra och motverkar pälsbollsproblemet men sedan vill jag ju bara ha gräs till hjälp ibland…

_187

Åh jag är så avundsjuk på Ville och Tanja och alla andra utekatter som kan tugga gräs precis när de vill… Husse kan vi inte hälla ut en av mattes jordsäckar på balkongen och göra oss en liten gräsmatta där?

__large73

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Varför ska man bara ha gräs utomhus?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *