Ha ha jag har stulit en BH till!

Äntligen har jag kommit på det perfekta knepet att få lite uppmärksamhet: Stjäl en BH!

Det är mitt i natten, jag smyger mig in i sovrummet. Där på sänggaveln hänger den, en svart spets-BH. Försiktigt puffar jag loss den från sängen, och sedan i väg i full galopp.

Ofta så råkar något mer ramla i golvet samtidigt och matte vaknar. Å vad bra! ”Mjirr kolla vad jag har hittat!” jamar jag glatt och tar ett BH-band mellan tänderna och drar iväg ut i hallen. ”Ge tillbaka min BH!” muttrar matte sömndrucket och kravlar sig upp ur sängen. Men jag är snabbast, hinner ända bort till ytterdörren och sitter där stolt med min trofé. ”Mjau matte, när du ändå är vaken och uppe, kan vi inte gå ut på en promenad då?”

Nu när hon upptäckt vem som norpar hennes BH-ar så är i alla fall husse friad från tidigare misstankar!!!

kitty_hair1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ha ha jag har stulit en BH till!”

 1. Så bra för Husse, så inte matte misstänker att Husse har någon gömd längtan efter svarta spets-BH:ar 🙂

  Visst finns det massa bus man kan göra, med ganska mycket. Madame älskar gummisnoddar – dem kan man vakna av att de far runt i lägenheten på natten. Bara vända sig om o somna om.

  1. Tänk vad mycket vi kan hitta på för att hålla husse och matte vakna den bästa tiden av dygnet!
   bus-spinn från Wikki

  1. AH de doftar väl gott av en fin matte!?? I alla fall så är det lite spännande att se hur långt man kommer med en BH påsläp!
   Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *